Scan baby

Semalam saya pergi scan, sepatutnya 7w6d tapi bila scan kantung nampak and baby kecik sgt 6w2d. Doc suruh dtg scan lagi 2 minggu. Adakah normal atau tak bila jadi mcmni

Scan baby
13 Balas

normal je sis, sya scan at 8week pun bby still kecik mcm tu lgi, yg nmpk kantung jelas mcm awk🤗 lps tu buka bku kk, scan @18w alahai besar da ank mmy ni, dlu scan tgk mcm biji kacang hijau tu jee😬

3y ago

Alaaaa comelnya. In shaa Allah lg 2 minggu saya pg scan lagi. Terima kasih ya sis doakan saya hehe

sama mcm saya dulu, ikut LMP dah 10weeks tapi ikut scan baru 8weeks and ikut due date scan. sekarang dah counting weeks je ni nak bersalin bulan depan

3y ago

Terima kasih sis, semoga dipermudahkan segala urusan aamiin

Mmg kecil lagi sis.. Kalau scan 8w ke atas baru nmpak besar..

normal, sy sdri lwt 1minggu dr date period, skrg dh 26w

3y ago

Terima kasih sis hehe

nrmal sis..8 mgu ke ats bru npk jelas

3y ago

Terima kasih banyak2 sis

normal.. nty scan lg.hihi

Normal no worries 😉

normal dear

normal 🥰

normal sis