Ubat Zincofer

Salam, baru ni saya ada dapat ubat zincofer, tapi tak start makan lagi, nak tanya, kalau makan ubat ni perlu makan lagi ke folic acid lain? Saya terlupa nak tanya doktor baru ni, dah balik rumah dah rehat2 baru teringat

Ubat Zincofer
39 Balas

xperlu mkn folic acid da. sbb dlm ubt ni da mngndungi smuanya ... nk mkn ubt ni ... kene trus rht. sbb bila makan siang effect dia akan munth2 n Bdn lmah .mcm sy dlu sy mkn ubt ni malam lpstu trus rht tdo ... kalau nk mkn pgi plak . mkn dlm kol 3-4pgi mcm TU lpstu rht kjp then sbuh mcm biasa. sbb kalau sy mkn slps sbuh . knfirm kol 7@8 TU sy mntah blek