Terlupa makan ubat

Assalam nak tanya saya dah masuk 3bulan 2 minggu. start makan ubat zincofer dah 3 kali saya lupe nak makan. risau sangat sebab baca bahaya kan kalu skip ubat. Takpe ke kalu terskip ubat ni #firstmom #First_Baby

2 Balas

bhya tu bhya jugak tp nk buat mcmna.. skrg hnya boleh teruskn mkn ubat.. jgn lupa2 dah.. try set jam.. mcm sy sy suka letak ubat dkt air coway so tiap kali nak minuam air sy nmpk ubat so terus mkn ubat

Wsalam. Set alarm, biasakan makan dalam waktu yang sama setiap hari.