Zincofer

Salam nk tanya...saya bru lepas check up dan doktor tukar folic acid ke zincofer..tpi setiap kali saya mkn zincofer..saya akan muntah dgn sangat trok..ptot ke saya stop makan ubat ni?

2 Balas

Kalau xbleh juga bgtaw doc..nt stop la...sy pn xbleh..asik muntah bila mkn... tp tukar time mkn wktu mlm skali dgn air oren, alhamdulillah ok da...

4y ago

yeke..mmg xsesuai kot...sy mlm ok plak...sbb terus baring utk tdow..bila siang mkn bnyk bergerak terus rasa nk pitam..

Sy mkn wktu nak tidur. Mkn terus tidur. Tapi klau tktahan, nnti bgtau dr.

4y ago

Saya dah cuba mkn sblom tido...tpi sama jugak...muntah smpai keras prot..risau lah jugak saya..