Ubat Zincofer

Salam, baru ni saya ada dapat ubat zincofer, tapi tak start makan lagi, nak tanya, kalau makan ubat ni perlu makan lagi ke folic acid lain? Saya terlupa nak tanya doktor baru ni, dah balik rumah dah rehat2 baru teringat

Ubat Zincofer
39 Balas

Saya diorang tukar bagi yg ni sbb hb low tpi tak serasi say jadi mual dan muntah2.nurse suggest utk tukar mkn maltofer(hisap2 mcm chocolate).dr pun lps say bagi tahu say mkn tu diorang dh x supply ubat lain dah.tapi maltofer kk x supply kena beli sendiri dekat farmasi.