Ubat Zincofer

Salam, baru ni saya ada dapat ubat zincofer, tapi tak start makan lagi, nak tanya, kalau makan ubat ni perlu makan lagi ke folic acid lain? Saya terlupa nak tanya doktor baru ni, dah balik rumah dah rehat2 baru teringat

Ubat Zincofer
39 Balas

Lagi satu, boleh juga mkn bersama asid folic sekali sbb masa lepas bersalin haritu hospital bagi sy zincofer dgn asid folic.. Ingatkan vitamin biasa, bila belek2 ehh asid folic rupanya 😅 so sy mkn jela..