Braxton hicks

Sakit braxton hicks ni macam mana yaa ? Sy pernah rasa perut mengeras tapi tKde sakit pun.. adakah dia sakit dekat tempat senggugut period tu ? Ke dia sakit dekat perut ? Atau sakit pinggang ? Saya tahu braxton hicks cuma datang sekejap je.. tapi sy nak tahu dekat bahagian mana sakit tu.. untuk persiapkan mental fikizal saya. Supaya tidak terkejut nanti tiba2 kena serang sakit braxton hicks 😂

1 Balas

BH ni kadang perut mengeras je kita tak perasan pun. especially awal2. saya dulu sampai 36w pun still tak perasan bila ada contraction. tahu pun sebab nurse bagitau (masa tu pasang CTG).