Air ketuban pecah awal

Rakan2 semua, doakan saya dipermudahkan bersalin ya 😊 Air ketuban dh pecah jam 12 tgh ari td 11/9. Contraction blm ada. Dr masuk ubat drip. Induce bg cepat bukaan. Agak kan sy mungkin subuh nnty bersalin. Ini anak 1st. Baru 34 weeks.

Air ketuban pecah awal
47 Balas

moga di permudahkan..Aamiin

semoga dipermudahkan segala urusan

4y ago

Amin tankiu sis 😘 Sy baru shj selamat melahirkan anak secara emergency czer td sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Tp baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat. 😊

semoga depermudahkan. 😊

Semoga... dipermudahkan..

smoga d permudahkan urusan sis

4y ago

Alhamdulillah sis..slmat bpantang...

Smoga dpermudahkan urusan dear

4y ago

Alhamdulillah... Slamat berpantang 😍

moga permudahkan yaa

Semoga dipermudahkan 😊

4y ago

Amin mekacih awak 😘.. Sy sudah pun selamat lahirkan anak secara emergency czer td sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Tp baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat. 🤗

moga dipermudahkn

semoga dipermudahkan..

4y ago

Tq mummy Sarah 🥰