Week 38, due 27 Feb 2023, leaking darah 16hb until now 18hb feb belum bersalin, bukaan 2cm 😭

16hb lendir putih turun beserta darah jam 2 pagi, pergi kecemasan bukaan baru 1 cm 😢 ada gbs + so tak boleh balik kena tahan and doctor start antibiotik setiap 4 jam. Kena bersalin dalam tempoh 24 jam if tak kena induce . Now dah 18hb masih belum bersalin bukaan baru 2cm, patutnya induce subuh pagi tadi tapi tak lepas, doctor cakap kena pecah kan air ketuban dulu dekat labour room but labour room penuh . Still waiting, darah makin banyak keluar dah macam period, contraction makin kerap tiap 5 minit, 50 saat sakit. Masih mengharap air ketuban pecah sendiri dan bersalin normal . Doakan saya dapat bersalin cepat 😭 dah dekat 36 jam dekat hospital 😭 #firstmom #firstbaby #gbs+ #antibiotik #leaking #keluardarah #induce #contraction

1 Balas

moga dipermudahkan segala urusan yaaa☺️

1y ago

Alhamdulilah normal ke ? atau Czer