Air ketuban pecah awal

Rakan2 semua, doakan saya dipermudahkan bersalin ya 😊 Air ketuban dh pecah jam 12 tgh ari td 11/9. Contraction blm ada. Dr masuk ubat drip. Induce bg cepat bukaan. Agak kan sy mungkin subuh nnty bersalin. Ini anak 1st. Baru 34 weeks.

Air ketuban pecah awal
47 Balas

Alhamdulillah sy baru shj selamat melahirkan anak secara emergency czer td sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Baby boy 🥰 Dan baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat. Terima kasih semua atas doanya 😊😊😊

4y ago

Alhamdulillah. Selamat berpantang

saya kena pecahkan air ketuban sebab mulanya bacaan jantung bby xok. bila dah pecahkan, check jantung baby ok pulak 🤣 nak tak nak, kena bersalin haritu jugak. kena induce drip terus. sekejap je, bersalin. tapi nak naik dri lr ke wad kemain lama. sempat tido sejam dua dekat lr hahahahaha

4y ago

ehhhh.. masa tu36w6d

semoga dipermudah kan sis brsalin cpat....sya smpay seminggu di than di sbb kan air ketuban dh pecah....tpi alhamdulillah berkat doa suami n kluarga..sya slmat brsalin secara czeer....n dpat baby boy..skrng dh msuk 2 lbih...sihat alhamdulillah..

4y ago

time berapa week tu...saya dh nk masuk 39week xde tanda apa2 lgi🙆😭🥺

semoga dipermudahkan..rindu pulak saat mcmni..hehe..sy pecah ketuban awal seminggu,xde sakit2 pun..tgh malam baru start sakit2..esok pg masuk labour room jalan baru 3cm..6.57pm selamat bersalin..skrg da 7 bulan dh..😁

4y ago

Tq sis. Sy sudah pun selamat lahirkan anak secara emergency czer sbb bby lmbt keluar dan distress jam 1 tengahari tadi 12 September 😊 Baby premature dan ditahan di nicu. +

Moga urusan puan di permudahkan..ameen. Bykkn berjalan dlm wad..mcm Sy dulu nurse prnh ajar utk baring mengiring n angkat satu kaki lipat n pegang ke belakang..buat kerap utk cepatkan bukaan..n gilir2 ..n ia berhasil..

4y ago

Alhamdulillah..selamat berpantang😊

saya doakn sis dipermudahkn urusan. don't worry. anak sulung saya pun born premature . 34 weeks. second 36 weeks. smua bijak belaka . insha'Allah. sis kena tenang keyh

saya 34w5d ada contraction kerap tp air ketuban blum trun,jalan baru 3..so doc bg ubat kurangkan sakit.Alhamdullilah boleh sambung kehamilan hingga tiba masanya..

moga dipermudahkan. sy pon lahir 34w. sama air ketuban pecah &xrasa contraction. sakit time baby nk klua saja. 💕😍

4y ago

baby klua berat berapa. moga baby cpt klua dan sihat 😍. Ank sy duduk NICU sehari lpastu dok SCN 6 Hari sbb nk kena monitor smpai usia kndungan spatutnya 35w. selamat berpantang mommy 💕

Semoga dipermudahkan sis.. sy 37w3d tp belum ada turun tanda lagi.. harap2 awal la bby keluar sblm serah diri 39w nanti

2y ago

mcm mana nak tahu air ketuban dah pecah..bnyak x sis

Semoga dipermudahkan segala urusan yee awak 🤲 .. Doakan sy jugak yee . sy skrg 33w berdebar ii rasanya 😂

4y ago

Alhamdulillah syukur 🤲😘❤️