Air ketuban pecah awal

Rakan2 semua, doakan saya dipermudahkan bersalin ya 😊 Air ketuban dh pecah jam 12 tgh ari td 11/9. Contraction blm ada. Dr masuk ubat drip. Induce bg cepat bukaan. Agak kan sy mungkin subuh nnty bersalin. Ini anak 1st. Baru 34 weeks.

Air ketuban pecah awal
47 Balas

semoga dipermudahkn sis

4y ago

Amin tankiu sis 😘 Sy baru shj selamat melahirkan anak secara emergency czer td sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Tp baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat.. 😊

semoga dipermudahkan

4y ago

Amin 😊

Semoga dipermudahkan

4y ago

Alhamdulillah.. Slamat berpantang n semoga ibu dan bayi sihat.. Aminn

Semoga dipermudahkan

4y ago

Amin tq sis 🤗 Sy baru shj selamat melahirkan anak secara emergency czer td sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Tp baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat. 😊

semoga dipermudahkan

4y ago

Amin tq sis 😊 Sy baru shj selamat melahirkan anak secara emergency czer td sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Tp baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat. 😊

dah bersalin ke kak

4y ago

Alhamdulillah sudah sis. Baru shj tadi, selamat melahirkan anak secara emergency czer sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Tp baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat. 😊

🐰