Warded

6.40pm pecah ketuban. Warded terus. Bukaan 2cm xda contraction. Jam 2am induce. Doakan ada contraction dan cepat bukaan jalan . Doakn saya dan baby selamat sihat . AAmiiinn. Mohon doakan saya. #firstborn #39weeks5days

Warded
48 Balas

Semoga dipermudahkan untuk beranak normal sis.. Harap ibu ngan baby x masalah dan sihat... Aamiin

Amin...semoga allah permudahkan urusan sia untk melahirkan zuriat sis ngn mudah dan selamat amin

Semoga dipermudahkn proses bersalin awak . Dan selamat dari semua segi.

Semoga dipermudahkan. Sy next week pulak. Xsabar nk jumpa baby ni😋

Semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk dan baby awk Aamiin

moga dimudahkan segala urusan bersalin selamat ibu dan baby 🤲

Moga urusan sis dpermudahkn.. Aamiin.. Moga slmt bby dan ibu..

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Aamiin 🤲🏻

Maaf nk tnya, sy 32weeks dh, 1st born. Knp kena induce

4y ago

32 weeks baru 8 bulan kan sis. Doctor takde ckp apa2?

Semoga segala urusan sis dipermudahkan ... 💪🏼☺️