Usia Anda Berkahwin Dengan Pasangan!

Psst! Ada yang kawin muda tak dekat sini? Hehehe... Min nak tahu jugak kot ada yang lepas SPM terus kawin ke kan, haaaa! Jom lah kongsi dengan ibu-ibu lain umur berapa anda berkahwin dulu!

Usia Anda Berkahwin Dengan Pasangan!
149 Balas

baru 2 tahun✌️kawin ada anak👶sorang (girl)😘baru umur setahun 2 bulan umur saya ngan suami skrang 28☺️kawin masa umur 26✌️kawan dari form 5😉kampung sebelah je🤭lost contact masa umur 23🏝️contact balik masa umur 25(kenal hati budi)💘💘 umur 26 merisik,tunang terus kawin💍2 bulan lepas tu terus pregnant 🤰kawin dengan first love🥰🥰🥰 alhamdulillah tak bertepuk sebelah tangan😂😂 jodohkan