Throwback Zaman Bercinta Dengan Pasangan!

👀 Psst....zaman mommies bercinta dulu selalu tak keluar dating dengan pasangan? Hehehehe....🤪 Ke mommies dating selepas berkahwin? Jom lah kongsi dengan Min!

Throwback Zaman Bercinta Dengan Pasangan!
21 Balas

macam saya tak penah berdating.. kenal decide bertunang then nikah ..perkenalan kami pn singkat..jmpe pn dkt rumah fmly sy siap husben bwk fmlynya sekali ms tu..😂✌🏻kami bercinta lepas nikah..dating pn lepas bernikah..hehe... 😉✌🏻

Kami beza negara, jadi tak ada dating. Bertemu sekali terus dtg masuk meminang dan bertunang selama 9 bulan dan terus nikah. Sepanjang pertunangan pun berjumpa bukan utk dating, tapi utk uruskan segala borang keperluan suami bernikah di luar negara.

Tak terkira..12 tahun bercinta..adoii hari2 dating 🤣 kecuali hari Ahad or kena travel memana🤣🤣 dah kahwin ni pon hari2 gak dating tp depan tv time anak2 dah tido..tak sampai hati pulak nak dating keluar berdua tanpa anak..😅

bcinta stahun lebih lepastu jmpa 3x lepastu kawin,x smpai sbulan kawin sy mngandung dapati sy mngandung,org ckap bunting pelamin sbb masa nikah sy dtg bulan,lepas 4hari nikah baru bersih..

bnyk kali smpai tak terkira sebab kami bercinta lbih drp 10tahun sebelum nikah.. 😂😂😂 cinta zmn sek men lgi.. 😘😘 semoga hubungan kami terus kekal smpai ke syurga.. aamiin..

xtkira😂bcnta hmpir 8thn...masa lepas spm..tunang 2thn..lepas tu kawin..dan skrg mnunggu masa shj bsalin anak ke5❤️❤️❤️❤️

xselalu deting sbb pjj.. skrng pun dh 3 orang ank pun still pjj lg .. harap 1hri nt dpt la bersama2 membesarkn ank2 ♥️💕💕

2y ago

insyaAllah..terima kasih atas doanya .... 😍😍😍

hentah laa.. tapi kenal kejap je.. lepas tu tunang & kawin ❤️ skrg tgh tggu masa nk bersalin ank first kami 🤰

saya dan suami bercinta jarak jauh...jadi jarang2 dpt berjumpa... dalam setahun tu ada la dlm 5-6 kali

adalah 10 kali termasuk masa dah tunang.pasal kita orang duduk jauh..🤣🤣🤣