Usia Anda Berkahwin Dengan Pasangan!

Psst! Ada yang kawin muda tak dekat sini? Hehehe... Min nak tahu jugak kot ada yang lepas SPM terus kawin ke kan, haaaa! Jom lah kongsi dengan ibu-ibu lain umur berapa anda berkahwin dulu!

Usia Anda Berkahwin Dengan Pasangan!
149 Balas

saya umur 20 tahun dah kahwin.time saya kenal Ngan suami pun kami tak pernah couple pun,hanya just kawan ,tapi kami kawan pun tak lama ..tak sampai pun bulan2 or setahun ... seminggu MCM tu saya bawak blk umh saya kenal Ngan aruwah ayah saya ,mak saya dan ahli keluarga yg lain ..lepas tu owg tua suami DTG rumah bincang terus kahwin.... saya tak ada tunang ...sampai lah sekarang saya bahagia Ngan jodoh dan ank2 saya..dan sekarang saya mengandung anak yg ke 4,tapi kalau nk ikut kan anak saya dah ada 6 orang...tapi no 3/4 meninggal dan gugur...tapi nak saya no 3 tiada dok Ngan saya...hanya Allah sahaja yg tahu hati saya, perasaan saya,sedih,perit yg saya alami..Skrang anak sulong saya dah umur 10tahun...