Siapa nampak ni ya? Boleh komen tak?

Pssst~ Tolong min kejap malam ni boleh ke? 🙏 Tak nampaklah bawah ni dia tulis apa 👉 👈 Siapa nampak boleh komen tak ya? Kawan min bagi min ni, dia kata kena sangat dengan min 🤧👀

Siapa nampak ni ya? Boleh komen tak?
68 Balas

Bukan pejam mata. Tapi kena kecilkan mata😅 pejam langsung tak nampak apa.

BAD EYES... kena kecilkan mata n jauh kan sedikit hp...fokus pada tulisan putih 😄

tips dia: tgk dari sisi je. sengetkan hp sikit. nnt boleh la baca. huhuhu..

Selepas di belek2 Dan disenget2 kan baru nmpk BAD EYES...

Mmg kena kecikkan mata baru nmpak 'BAD EYES'... huhuhu...

sy nmpak BAD je suami nmpak penuh BAD EYES katanya huhu

Bad eyes... Kcik kn mata baru boleh baca🤣🤣

huhu..knp sy x nmpk ya..langsung xleh baca😅

nak kena julingkan mata baru boleh baca 🤣

Bad .. belakang tak tahu 🤷🏻‍♀️