Sedapnya makan ni dengan....

Haaah sambung! Siapa sini suka makan roti ya?🍞 Apa 2 makanan yang sedap dipadankan bersama dengan roti bagi korang ek? Min kalau dapat sambal ikan bilis yang krup krap dengan nutella pon dah pejam mata nikmatnya 😆 🤤

Sedapnya makan ni dengan....
79 Balas

roti wholemeal bakar dalam air fryer + jam strawberry sugar free + scrambled egg, breakfast fav sejak kena marah ngan nurse sebab berat naik berkilo🤣

cicah dengan pengat durian atau butter dan gula rasa heaven sgt2 kalau dapat makan dengan roti .nyum3🤤🤤🤤

Paling simple cicah dgn susu pekat, takpun mkn dgn tuna mayo. Dgn cheese semata pun layan. Ah semua la sedap

cicah dengan air kopi o, letak susu pun sedap nak sedap lagi sapu mentega pastu tabur gula lepas bakar..

bt roti sardin or roti telur...atau bt sambal sardin makan dgn roti nikmatnya sedap sesgt

peanut butter chocolate butter + gula buat roti bakar.. wangi je bau gula hangus tu

paling simple - susu pekat sedap sikit-sambal tumis/sardin 😋 auto lapar 😅

makan dengan sambal ikan bilis takpun kuah masak lemak 🥰 sedap gilaaaaa

Baby saya ni ckup suka makan roti . Skli klau boleh mkn smpai 3 biji 😅

sardin,telur separuh masak ngn kicap😅 ,kuah durian sedap aihh😂😂