Assalamualaikum ,pregnant test guna gula,siapa pernah cuba??klu pekat mcm ni mengandung ke tidak??

Pregnant test guna gula

Assalamualaikum  ,pregnant test guna gula,siapa pernah cuba??klu pekat mcm ni mengandung ke tidak??
10 Balas

itu mitos je...tak betul pon ...baik beli upt lagi tepat ,sometimes upt pon tak tepat ...inikan pula test pakai gula or garam ...sis beli upt clearblue kalau nak result tepat...

Waalaikumsalam, maaf tak pernah cuba 🙏 Pertama kali tahu. Mungkin ada yang pernah cuba, tunggu mommy yang lain komen.

macam mana guna tu? tak pernah dengar pulak. beli utp je sis. kat watson paling murah bawah RM5.

12mo ago

eh. baru perasan terbalik🤣

Baik upt trus, xyah susah2 nak interprete benda ni sbab mitos je tu.

sy pnh guna tu sblm test upt, menjadi dkt sy

12mo ago

owh okok nnt saya cuba lg

xde kaitan. lbh baik guna upt result accurate

lebih baik guna upt☺️

mcm mana nk test tu? first time dgr

12mo ago

kat youtube ada,cari je kat youtube

Beli upt je senang sis

ape bende tu