Cara test pregnant guna gula

Ada sapa2 tahu tentang cara test guna gula ni ?? Saya cuma nk tahu kepastian.Kalau ad sapa2 tahu tentang ni pregnant atau tidak boleh komen...Kemungkinan ank ke2 kami klau pregnant.Saya cuma tengok dkt facebook dan youtube tentang mengenai test pregnant guna gula..Klau pregnant baru saya nk beli pregnant test atau jumpa dokter

Cara test pregnant guna gula
20 Balas

Ohhh penah dgr dkt tt 😅 kalau gula tu menggumpal tands hamil and if larut tanda tk hamil kan (betulkan jika salah) sebab katanya laaa yg air kencing kan boleh detect hormon ngandung so gula boleh validkan larutan tu sama ada ngandunf tk jgk. Tpi kita tk penah cuba so tk pasti. Kalau tk beli kt guardian la sis ada yg paling murah rm4 tk silap

2mo ago

bancuh air kencing 🤣🤣🤣💆‍♀️

Sis kenapa mmbazir sis 😆 gula tu boleh buat air tok berbuka . Baik sis beli test prgnnt tak smpai rm5 kat famasi . Ambik je yg murah2 jgn percaya lah benda2 kajian ni . Kita bukan ahli sains . Dokter dekt hspital pun test pakai upt . Aiyooo sis kelakar lah

Sy pernah terbaca dlu tp dh lama sgt dh. Igt2 lupa dh. Xsilap boleh guna gula/garam. Kalau berbuih pregnant, kalau clear xpregnant. Tp sy xguna pn teknik ni. Better beli je upt brand papepn, so kite lebih confident dgn result tu nnt.

bli opk je wak kt shoppe murah dpt bnyk..sya dulu Thu sya pregnant pkai opk je hr2 test pstu hr2 double line mkin hr mkin pekat...lst2 bli pregnant test btul ada.. alhamdulillah da 21 minggu ni ank kdua

Tapi dunia sekarang dah moden awak. Tak payah susah2 experiment. Beli je upt. Kat shopee murah2. Satu strip upt tu tak sampai rm1 pun. Beli banyak2 terus. Dah ada kemudahan, kenapa nak susahkan diri 🥹

Sorry sis. Kat shopee tersangat lah banyak upt yg murah.. Bazir gula tu 😅 Upt murah sgt boleh dapat 50sen je satu sis.. Atau mungkin dapat yg lagi murah..

Saya pernah try method Ni..sbb Bila try upt trlalu blur smpai X yakin..2 Susu Gula.. Gula larut DLM urin❌pregnant Gula TAK LARUT DLM URIN ✅PREGNANT

haha knpe nk ssh2 beli jela upt kt shopee ke apa check terus.. nk guna gula bagai kn mknan tu.. skrg dh canggih upt pun boleh dpt kt mne2.

xpnh dgr pulak cara mcm ni, slalu upt je. 😂 bnyk je upt yg murah2 sis

sis bli je upt bnyk je brand yg murah. sedngkn upt pun ada yg msih berteka teki apatahlgi guna kaedah ni

2mo ago

Setuju. Plus eee geli lah nk bancuh2 urine sendiri