Test pregnant

Assalam... Hai semua... Saya nak tanya dan nak tahu cara yg berkesan untuk test pregnant ni... cara test yang guna Gula adakah menjadi? my cousin ada try dan result dia gula tak larut... ,tapi bila guna test pregnency result dia negative la...boleh bagi sy info ?

1 Balas

Wasalam. Tak pernah dgr.. Guna UPT je... Kalau guna gula boleh jadi, mesti ramai dh buat n tak beli upt dh kn...

5y ago

Saya pon dapat info dekat facebook... Itu lah saya nak dapat kepastian dekat sini