Sy nak tnya dlm gmbr ni sy guna upt shoppe naik samar².tapi bila pakai CB naik-ve.period delay10hari

pregnant ke tak ?

Sy nak tnya dlm gmbr ni sy guna upt shoppe naik samar².tapi bila pakai CB naik-ve.period delay10hari
15 Balas

Mamma perfect eh? Ada ibu yg betul2 pregnant, tp bnyk jugak baca kes ibu2 kena scam je dgn upt brand ni. CB tu mmg high sensitivity sbb kt box ada tulis boleh test even few days before delay period kn? Most likely awak antara ibu2 yg kena scam dgn upt brand tu 😅 tp tkpe selagi tk period terus kn je test dgn lain2 brand 🤗

awak cuba repeat lagi sekali nanti.awak beli yang dekat Watson punya pon okey..hari tu saya beli dekat Watson yang rm8 atau rm10 dapat 2 paket pregnant test.. semoga ada rezeki sis ... amin amin 🤲

sy bli kt shopee jgk naik samar² esok bli lain Samar jgk..lusa sme jgk tpi double line samr.. alhamdulillah skrg dh 7 mnggu 3 hri..cba bli yg jnis lain di frmasi..rsa Nye tu hmil..

Clearblue ni accurate. Saya tak pernah pakai jenama lain. Boleh jadi masalah hormon juga bila delay period. Nak kepastian, awak boleh buat pregnancy confirmation di klinik.

Mungkin masih awal. tunggu lagi 1 minggu ke lepas tu test urine pertama masa bangun pagi sbb kandungan hormone HCG tinggi masa tu. good luck

Nampak kurang jelas lebih baik check dekat Klinik swasta untuk kepastian 🥰 Buang duit sikit xpa yg penting Kita dh usaha 🥰

boleh kalau nak beli upt dari shopee tapi pastikan jenis strip bukan jenis cassette sebab upt jenis ni kurang accurate

Sama la mcm sy sis.. upt biasa Naik samar²..bila guna clearblue not pregnant..delay period dah 12hari...hmm 😥

1y ago

Tula sis esok sy nak pegi..hrp2 menjadi la..sbb Ada yg ckp mgkn chemical pregnancy...mtk dijauhkan... Teringin Ada baby mcm ibu2 mommies² yg lain.. hmmm 🥲🥲

Better pakai upt kt farmasi. Saya penah kene upt shopee. Naik 2 line samar2 esok lusa period 🙃

Cblue lebih accurate, upt shopee biasa byk yg scam. cuba beli upt lain dkt farmasi/wtsons