Boleh tlog saya tak ? mcm nieyh +ve ka ? sbb sy guna yg shoppe punya. CB pulak -ve. dah delay 10hari

tengah confius

Boleh tlog saya tak ? mcm nieyh +ve ka ? sbb sy guna yg shoppe punya. CB pulak -ve. dah delay 10hari
23 Balas

mcm sy hritu cmtu laa . +ve . tp sy beli byk upt dlm shopee, . sy cek 3,4x mmg naik 2line . tp samar² jgk . time tu xberharap sgt jgk . lepas pd tu demam teruk . 3,4 hri xbgun . smpai gih hospital . doc cek mmg +ve . skrg dh 24w . smoga ade rezeki awk sis . btw xpernah beli upt kt farmasi 😂 ank first dlu gune upt eco jee . tp time cek terang dh . yg 2nd ni samar² jee

Doc pernah bgtau sy,klu cek upt Samar atau terang,tu memang tanda kita pregnant,cz sy masa anak sulung sy cek banyak kali dekat 5 upt suami belikan cek. sy cerita dekat doc,doc gelak,doc kata tak payah la membazir beli banyak² upt klu samar atau terang tu mmg tanda pregnant 😁

positive. Sama mcm sy masa mula pregnant dulu. Samar2. Tanya org semua kta klu pregnant kena 2 line terg. Sy memg yakin sy pregnant sbb tanda pregnant semua dh ada. Pergi klinik rupanya dh pregnant 1 bulan. Alhamdulillah sekrg baby dah 4 bulan lebih dah

if still negative try check guna opk pula.. klau result opk dua2 line terang kuat posibilty pregnant.. check dia pun sama mcm check pkai upt firt urine selepas bngun tido.. if negative juga better refer ke klinik utk detail check

kalau boleh upt ni jgn beli dekat shopee. bli lah kt famasi / watson / guadian. nak tepat beli jenama dip n tell. If cb digital detact not preg maksud btl. sbb sy guna dulu detact not preg mmg selang seminggu lpas tu period..

Pglmn sy la.. Sy pun guna shopee punya.. Hrga xsmpai rm1 satu.. Tpi result betul.. Tp 2/3x repeat cek la.. Awl2 memang samar2.. P klinik pun, cek upt pom samar2... Nk bli yg clear blue mhl sikit.. Hihi

2y ago

sama la saya pun beli kt Shopee.. alhamdulillah memang btul resultnya. brand Accufast

Sy nampak ade 2 line, 1 lg samar, tahniah puan, nnti cuba repeat test lg 2 mggu, amik urine yg awal pg, mase tu hcg kte tggi, jgn bt kije yg bert2 ye puan, congrats sekli lg ☺️

mcm sy hari tu mcm nie jgk.. samar2.. sy x buang.. malah sy simpan sampai esok pg... tgk2 yg samar tu terang 2 line... rezeki anak ke 4..alhamdulillah... skrg dh 5bln preggy..

Sama la mcm sy sis..guna upt lain semua samar²..bila guna clearblue not pregnant.. dah delay period 12 Hari...Rasa mcm hmm😩

1y ago

try beli dkt farmasi yg dip n tell.. tu pun elok..

Kalau sy upt shopee sy susah nak percaya.. Nak beli yg ada kat farmasi or drugstore juga sbb mmg accurate berbanding yg ada di shopee..