check upt positif

nak tnya adakah guna upt cb digital result pregnant tapi bila check darah beta tak pregnant. sape ada pengalaman atau sape th ? tanda2 pregnant mmg dh ada sehingga hr ni 🥹

1 Balas

sis dah lewat period berapa lama. Cuba cek guna upt lain pulak jenis midstream, cassete atau strip tuk tgk result sama or x. if y lain2 bg result ngtif kemungkinan cb tu bg result palsu. if semua positive, mybe kndungn sis still awal. kalo 2w xperiod lg cek lg skli by scan pulak

9mo ago

dah check sis, double line jgk🥹 tp doktr kata chemical pregnancy 😭🥹