Upt shoppe/clear blue

Kenapa saya test 3 upt shoppe dlm 1 saat double line samar2, saya try check guna clear blue digital not pregnant,kiranya saya tak pregnant la kan? Saya dah delay period 2 bulan.. #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya

2 Balas

sy penah pkai yg shopee punya naik line terang pkai clear blue not pregnant.. memg btl xpregnant😅

3mo ago

simptom xde tp period dh lewat brapa hari gitu la.. sb sy memg period teratur..slalu lmbt sehari or cpt sehari dh dtg..

Pergi check kat klinik la sis