orang ketiga

Please tell me how should i react. Sy n husband pjj. Husband ada sorang kawan perempuan yg suka call husband. N husband kinda good listener for her. The other day sy cek phone husband. Tgh preggy ni faham2lah instinct tu kuat sikit. Jarang2 pun cek phone die. Tp entah terasa n cek n tengok2 no perempuan tu call dia. For 50mins camtu. So ive asked husband ape yg diborakkan. Husband cakap xde ape. Menyirap la kite ni. Lama borak camtu n nothing you talk?? Sy dah pesan husband. You can answer her call bila sy ada shj. But husband mcm dah langgar janji tu sebenarnya. Sy skrg mcm nangis mengadu kt Allah je. Baru skrg ni sy terasa nk tanya pendapat korang isteri2 ni. How should i react? Sbb mcm tawar hati dah sebenarnye. Husband nak confronting benda ni. N we did. But i dont know, kinda forgiven tp hati tak redha. Please bg kata2 perangsang pd sy. Im the weakest now. But bcz of this little angel in my tummy make me stronger. Tu yg rasa tawar hati tu.

104 Balas

Sama la sis situasi kita lebih malang lagi bila husband kita tu dok backup2 kawan pompuan dia tu. I know dulu before sye bercinta dgn husband sye dulu dia suka kat pompuan tu that why sye memang larang keras gila bila husband sye dok contact pompuan tu even pompuan tu emergency minta tlg ke ape ke. Sye tau la lelaki ni mula2 je kawan pastu nanti ada la bait2 tu. Tu yang tak nak. Even sye dh warning kat pompuan tu pompuan tu pon sama je mcm s***. Dah tau org tu dh kawin dok cari knp. Dah takde org lain ke?? Haihhhh sabar je la 😌

5y ago

Husband sy bkn setakat backup, die puji, dia bandingkan sy dgn perempuan tu lg sis. Sy mmg dah suruh die pilih perempuan tu atau sy. Die mmg pilih sy sis. N mmg tak halang dorang kawan sebelum ni sbb memikirkan sy pun pernah ada kwn2 yg concern psl sy. Tp skrg mcm dah melampau. Sy mengandung dan perempuan tu masih lg nak call suami sy. Seriously sy mmg malas ckp byk. Tp sy dah text perempuan tu. Sy malaslah sis. Serious. Sbb benda ni buat sy stress sukar tidur malam.