7w without heartbeat

Pic 1- scan tvs 2/10 di kk.. ada kantung & dot Pic 2- scan biasa 17/10 di swasta ada kantung & baby tp doc kata sepatutnya dah ada heartbeat atau janin da ada bentuk.tp sy xde semua tu.. ? Sy cuma nk kata2 semangat je .. xkuat rasanya setelah penantian hampir 9tahun...

7w without heartbeat
66 Balas

sis, insyaAllah tggu lagi 2@3 mggu...saya haritu 7 mggu hanya nmpak kantung dgn yolk sac shj..lpastu doc suh dtg balik lagi 2 mggu, alhamdulillah dah nampak janin dan dengar heartbeat baby..saya doakan sis dipermudahkan urusan..

5y ago

Tq sis... alahamdulilah sis .sy dah repeat scan 30hb haritu...semua baik2 je sis... Heartbeat pun da nampak..syukur