Scan kantung kosong 10 minggu

Hai mommies nk tnya, ada sape2 pernah scan 10 minggu masih xnmpak janin? Saya scan masa 8 minggu xnmpak apa2, doctor scan bawah baru nmpk janin n heartbeat tp saiz 6 minggu..lepas 2 mggu kmudian sy pg kk buat bku pink, Doctor kk scan ckp ada kantung je.. Die sruh sy repeat scan bwah dgn klinik sy pegi hritu.. Masih awl lagi ke nk nmpk janin? Saya xde bleeding apa2.. Ada x mommies mcm ni? Doakan baby sy sihat ye.. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Hai sis, sepatutnya dah nampak. Better minta doktor surat refer hospital/O & G la utk scan. Biasa O & G ada mesin lebih canggih/lebih nmpk scan ikut bawah. Siap boleh dengar heart beat. Kalau nak jimat duit la.

patot dah bole nampak