7w without heartbeat

Pic 1- scan tvs 2/10 di kk.. ada kantung & dot Pic 2- scan biasa 17/10 di swasta ada kantung & baby tp doc kata sepatutnya dah ada heartbeat atau janin da ada bentuk.tp sy xde semua tu.. ? Sy cuma nk kata2 semangat je .. xkuat rasanya setelah penantian hampir 9tahun...

7w without heartbeat
66 Balas

Sy aritu 7weeks xnampak LG h. Beat.. Lepas 9weeks baru nampak h.beat.. Skrg dh 31weeks Sabar sis, ada tu mgkin x nampak LG.. Doa banyak2..

Sy sblom ni cm tu juga. Risau nmpk kantung je. Dah 8w3d baru nmpk kantung Dan baby .jangn risau sis.. insyaallah semua nya baik2 sahaja

Sis try scan lagi bila kandungan dah 9 weeks ke atas.. jangan give up ye sis.. innsya Allah ada rezeki sis tu .. nnt update lagi ye🤗

fikir positif, inshaAllah baby baik2 je. masih awal sgt 7w. bg baby masa utk mbesar,nanti confirm dgr heartbeat dia dlm 2-3 minggu akn dtg

5y ago

Ye sis..tq ye...sy da checkup d kk..30hb haritu.. alhamdulillah syukur..baby ade.. heartbeat pun ade...

Doa yg baik2 utk sis yer... Semoga baby berkembang dgn sihat... Tk cre sis yer... Positif kan minda baby sihat 🙏🙏

Semoga sis tabah dalam segala segi dugaan... Pasti akan ada rezeki yang akan datang insyaallah sentiasa fikir positif 😉

7w awal lg sis...jgn give up..bykkn berdoa..cuba scan lg 2 minggu..smoga ada berita baik utk sis sekeluarga..amin

Awal lagi tu sis. Sy dulu scan di kk 12week bru ada heartbeats. Doak banyak2. Jgn lupa mkn acid folic ye

Mungkin ade setgh lambat dan mungkin ade yg cepat ...ape2 doa jgn putus .. kalau ade rezeki insyaAllah ade ..

Tngu lg sis... Repeat blik nti 10 weeks ke 12 weeks ke.. Inshaallah xde pape tu.. Smga sis n baby shat2