Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?

Petang-petang macam ni, kan seronok kita gamit memori kita yang dulu bersama pasangan🥰 Dah berapa lama ya anda dan pasangan berkahwin?🤵 👰 Alhamdulillah min tahun ni masuk 4 tahun, baru lagi masih banyak lagi nak kena belajar ilmu rumahtangga dengan mommies semua😘

Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?
1239 Balas

bulan 3 genap 5tahun..Alhamdulillah Allah hadirkan 2 hero 😍 penyeri kami

Bulan 6 ni genap 3 tahun perkahwinan. Kdng2 rasa lama, kdng2 rasa kejap je

tahun ni nak masuk 2 tahun .. doakan saya dan suami punya rezeki zuriat ya

Masuk tahun ke3 InshaAllah.. Alhamdulillah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

alhmdllh dh 2tahun...2021 ni nk msuk 3tahun da...skjp je mse brlalu...

6thn 4bln, anak baru nak masuk 2.. Dr sebelum kawin sampai skrg pjj..

dahh nk masuk setahun.. 23/1 nie cukup lah setahun perkahwinan saya..

Masuk ke tahun yang ke3 Alhamdulillah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Alhamdulillah 9tahun, moga sampai ke syurga, Aamiin Allahumma Aamiin

10 tahun.. nak masuk anak ke 3 insyallah akan bersalin bulan 11 ni