Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?

Petang-petang macam ni, kan seronok kita gamit memori kita yang dulu bersama pasangan🥰 Dah berapa lama ya anda dan pasangan berkahwin?🤵 👰 Alhamdulillah min tahun ni masuk 4 tahun, baru lagi masih banyak lagi nak kena belajar ilmu rumahtangga dengan mommies semua😘

Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?
1239 Balas

Masuk 2y tp dlm krisis..lpas pkpb Ni bg settle smua.. Inshaallah..

mau masuk empat tahun dah saya kahwin tahun 2016 bulan 2 tanggal 7

13 April ni masuk 14tahun.. syukur alhamdulillah 🤲🏻🤲🏻

5 tahun lebih nak masuk 6 tahun skrg baru 8week untuk bby pertama

1 tahun 8bulan, pregnant sekarang 20weeks5days (anak sulong) 💕

Setahun . Alhamdulillh dah ada anak sulung & anak kedua dah 6w..

alhamdulillah 7tahun...hujung tahun ni bertambah waris yg ke-3.

8 bln 9 hari...counting weeks to welcome our baby ☺

Arini genap 3thn kwen.. Alhmdulillah awl bln 9 bsalin bby no 2

Baru 4 bulan🤭.. Harap2 berkekalan shigga ke jannah.. Aamiin