Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?

Petang-petang macam ni, kan seronok kita gamit memori kita yang dulu bersama pasangan🥰 Dah berapa lama ya anda dan pasangan berkahwin?🤵 👰 Alhamdulillah min tahun ni masuk 4 tahun, baru lagi masih banyak lagi nak kena belajar ilmu rumahtangga dengan mommies semua😘

Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?
1239 Balas

15tahun...alhmdullah skrg 10mggu dlm kndungn anak ke 3...🙂🙂

Baru nak masuk 2 bulan. Rezeki saya awal, dah pregnant nak masuk 7weeks dah 🤗

5 bulan..n dah hamil 4 bulan..due bulan 10..Alhamdulillah n In Shaa Allah..😍

Smlm baru masuk 7 bulan kawin . Now tgh prgnant 7 mggu . Edd insyaAllah bulan 10 💕

4y ago

Yeke .. hehehe tahniah

3tahun.. anak syurga tahun lepas, tahun ni masih mencuba untuk dptkan yg kedua

10.2 haritu genap saya 3 tahun. Doa kan saya dapat baby yee, penantian 3 tahun

baru 10 bulan 😊 semoga kita dipanjangkan jodoh bersama suami masing2 aamiin

1tahun 2bulan .. InshaAllah ogos ni dpat kami mnimang cahaya mata prtama kami

Alhamdulillah 🤲 Dengan Izin Allah SWT Usia perkahwinan ku masuk 10thun sdh

💞😍💞😍💞😍.. In shaa Allah 210221 ni Setahun sudah.. 😇🤲