Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?

Petang-petang macam ni, kan seronok kita gamit memori kita yang dulu bersama pasangan🥰 Dah berapa lama ya anda dan pasangan berkahwin?🤵 👰 Alhamdulillah min tahun ni masuk 4 tahun, baru lagi masih banyak lagi nak kena belajar ilmu rumahtangga dengan mommies semua😘

Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?
1239 Balas

4 tahun 9 bln.... Alhamdulillah masa 4 tahun 6 bln saya disahkan mengandung baby first...

11 tahun... dan tahun ke-11 jugak kami dikurniakan baby pertama 💞

5bulan lebih.. Hmpir Sama dengan usia kandungan sekarang.. 😍 Alhamdulillah rezki awl

3bulan 28 hari.. Alhamdulillah skrng tengah mengandung 16week di bagi rezeki awal😊

baru 2 bulan 5 hari,, Alhamdulillah awal di bgi rezeki, skrng baby dlam perut jlan 8w

15 Tahun...(2006) Menunggu melahirkan anak ke3.. 13/2/3021 Anak sulung 2009 Anak kedua 2016

4y ago

Tulah.. lambat rezekinya...mmg susah nk melekat... Tu pun dah 3bln lbh baru tau pregnant. Apapun syukur alhamdulillah.. 😀

bulan 2,bru genap setahun..alhamdulillah,skrng kndungan dh 7 bulan..

Da masuk 15yr tk rsa cm 15yr pn cepat jaa masa berlalu xsedar aku da tua min 😂

4 tahun. 1 baby boy buln dpn cukup 3 tahun. klau di izinkan Tuhan, baby no2 otw.

13 tahun...dgn 6 org cahaya mata...dan sedang menanti yg ke 7 utk lahir ke dunia