Risauu

Pernah tak bila scan dekat klinik baru 5w tapi kalau ikut tarikh last period sepatutnya dah 8w. Lepas tu doktor suruh datang lagi next week . Dah seminggu pergi scan lagi dah 7w padahal sepatutnya 9w . Terus doktor kata takut kandungan tak jadi 😌 and doktor suruh rujuk pakar dekat hospital pula 😔 hm normal ke kalau macam ni ☹

Risauu
17 Balas

Sy pun macam tuu dulu, jgn pikir mcm2 jaa, insyaallah xdak apa2, sy scan swasta kalau ikut period 9 week, due bulan 1, 15/1 lari seminggu jgak laa. Scan klinik biasa due 22/1 alhamdulillah sekarang perut dah 21 week.. Perut kecik comel je. 🤗🤗