confirm scan

hai mommies ! nak tanya ada tak yang sepatutnya kandungan dah 7 weeks ikut last period tapi bila scan dekat klinik baru 5 weeks ?doktor suruh repeat scan semula lagi 3 weeks.. #ingintahu #firstmom

5 Balas

saya baru ja pi scan td di klinik kerajaan. sepatutnya 7 minggu tapi scan 6 minggu kantung kosong lagi...depa bagi 2 minggu untuk pi repeat scan.....bila tanya doktor adakah normal ....doktor kata normal...kita tak tau bila sperma lelaki bersenyawa sbb tu la tarikh edd doktor tak bagi awal☺️☺️☺️....in Syaa Allah...doa yg baik2 datang yg terbaik

Sama.. Sy pon mcm tu.. Doc kte klau haid sy tak menentu mmng kdg kiraan nye akan lari sikit.. so kn ikot pade scan bru boleh tau bape week dah..

1y ago

Wahh christina untung nye awak cepat dpt dnga jantung.. Sy masih blom den lagi.. Moge next scan awal bulan nnti dpt lah nmpk bby n dnga jntung..

sy pon sama...last priod 14 aug p la scan 10.10 ptt dah 8w tp doc scan bru 5w 6d..doc ckp ok je..pas2 die suh kira ikut scan je..

1y ago

thank you sis.. risau betul dah la frst time 😅

sy pun mcm tu..ikotkan dah nak masuk 9w tp scan rituh baby 7w..doc kata normal ja..

1y ago

thank you sis.. lega bila tahu .. risau sangat2🤧🤧

sama dgn saya. saya jadi risau je. semoga semua baik2 je.