usia kandungan

salam mommies nak tanya saya first day last period 25/2 tapi bila pergi dating scan doktor cakap 5w. bukan ke dah sepatutnya 7w. ada tak pengalaman macam saya? #firstmom

2 Balas

Ada. Sis mcm saya, patut ikut last period dah 7 weeks. Tp bila scan, baru 4/5 weeks gitu. Sebab dia tak tepat, mgkin ovulasi tu terjadi lepastu sis. Selagi dr kata ok, maksudnya ok je 😊

dktr tgk bdsrkn besar kantung. nti repeat lg 2w utk tgk ada perubahan saiz kntung.