scan

Normal ke bila scan baru 5w, kalau ikut tarikh last period patutnya dah 8w . Lepas tu doktor suruh datang next week. Bila scan kali kedua dah 7w dannnn sepatutnya 9w . Terus doktor kata takut kandungan tak jadi ☹ and dia suruh rujuk dengan pakar . Hm hope semua baik baik je 😌 siapa pernah jadi macam ni ?????

scan
2 Balas

Normal puan. sebab awal awal kehamilan ni Masih tidak dapat lagi berat badan Yang sebenar kerana machine sonographer Tu akan kira air ketuban Kita sekali.

sy pon sama mcm tu...mula² scan...insyaallah bby sihat tu...cume baru lagi...