Scan baby lambat

Hi, nak tnya xpe kah scan baby dlm 12 weeks kandungan? Last scan 6w 2d tapi doktor tu kata janin masih kecil mcm 5w, and doktor tu suruh dtg 6w lagi means kandungan saya dah masuk 12w. Scan pun dekat klinik swasta.. First baby ni xtaw nak bt apa, nak ikut ckp doktor tu ka atau scan klinik lain... 😭😭😭

1 Balas

Yup sis awal lg tp klo nk jgk try utk 8week prgi scan klinik lain 😊 sis kena jaga kesihatan jgn angkat berat2 ya