Risauu

Pernah tak bila scan dekat klinik baru 5w tapi kalau ikut tarikh last period sepatutnya dah 8w. Lepas tu doktor suruh datang lagi next week . Dah seminggu pergi scan lagi dah 7w padahal sepatutnya 9w . Terus doktor kata takut kandungan tak jadi 😌 and doktor suruh rujuk pakar dekat hospital pula 😔 hm normal ke kalau macam ni ☹

Risauu
17 Balas

Ada je. Jgn risau. lMP tu just usia kandungan tp kita xtahu pun bila sbenarnya persenyawaan berlaku. So kalau scan mmg lg tepat minggu dia.