Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!

Perhatian Mommies! Kami mencari 10 pengguna bertuah untuk bawa pulang baucar sejumlah RM100 dari Tungbayee! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Baucar RM100 dari Tungbayee Untuk Anda Menang!
406 Balas

Hai theAsianparent & Tungbayee ❤️ Jawapan bagi soalan ni adalah : 20 Tungbayee ada untuk memudahkan bagi para ibu selepas bersalin.Terima kasih Tungbayee dan theAsianparent ajuran kuiz ini untuk memberi peluang saya serta para ibu yang lain merasa kehebatan produk daripada Tungbayee..Saya akan memanfaatkan untuk kegunaan selepas saya bersalin sebagai pertama kali pada tahun depan..semoga ada rezeki saya dengan anak saya… Terima kasih ❤️

6mo ago

Hai Tunbbayer dan the Asianparent! Jawapan bagi soalan tersebut adalah :20 Tungku Tungbayer adalah 5 dan bentuk logo TheAsianparent adalah 10 . Done follow:@theasianparent @tungbayee Instagram: @amyra867