PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Untuk 10 Pemenang!

Anda bakal bersalin tidak lama lagi? Atau anda baru sahaja melahirkan? Nak tak produk berpantang PERCUMA? Jom, sertai peraduan mudah ini dan bawa pulang set berpantang dari Tungbayee bernilai RM109! Sertai di sini:

PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Untuk 10 Pemenang!
205 Balas

Bayangan yang tepat adalah no 6. Tungbayee adalah produk penjagaan berpantang untuk ibu dan bayi yg menggunakan bahan-bahan herba semulajadi untuk memulihkan kembali kesihatan ibu seperti sediakala dan juga tuam bayi untuk memanaskan dan mengelak angin masuk ke badan bayi. Dari pembacaan saya, tungbayee terdapat banyak produk antaranya ialah tungku herba bayi, tungku herba ibu ratuku, mandian herba, bengkung berzip tradisional, set lengkap pengurusan uri dan macam- macam lagi yang sangat berguna untuk ibu selepas bersalin. Semua produk ini sangat sesuai dan berguna untuk bakal ibu seperti saya yang tidak lama lagi akan melahirkan anak. Saya sangat berminat untuk menggunakan produk tungbayee memandangkan tungbayee adalah produk yang sangat bagus, berkualiti, dan tradisional. Sekian, terima kasih. Semoga ada rezeki saya dan bayi untuk menggunakan produk berpantang terbaik dari tungbayee. *Sudah follow akaun instragram @theAsianparent_my dan @tungbayee dan post komen di @theAsianparent_my😊

Bayangan yang tepat ada di nombor 6. Done follow akaun instagram @theasianparent_my dan @tungbayee serta kongsikan jawapan di ruang komen post terbaru @theasianparents_my semoga ada rezeki untuk saya dan baby yang bakal dilahirkan pada bulan 2 ini..Aaminn saya setia dengan @theasianparent dari anak yang sulung lagi sampai nak masuk yang ketiga. terima kasih @theasianparents selalu berkongsi dan memberi ilmu yang sangat berguna kepada bakal-bakal ibu❤️❤️ account Instagram saya :Nadia95azhar

Assalamualaikum, Bismillah 🥰 Jawapan paling tepat & sepadan adalah no 6️⃣ . Tungku baby moden, tungku yang dimodernkan untuk memudahkan mommies mommies diluar sana yang berpantang sendiri 🥰🥰 Hebatnya Tungbayee ni, saya sertai contest ni sehari tapi dah macam macam saya pelajari dari Tungbayee 🥰🥰 Semoga ada rezeki saya dan baby untuk menang contest ni, Terima kasih Tungbayee 🥰❤️ Instagram : umieeey

Asalamualaikum semoga bakal bakal ibu dipermudahkan urusan bersalin nanti. Semoga ada rezeki saya dan rakan lain di theasianparent. Tak pernah lepas dari maklumat info segala ilmu yg dikongsikan daripada theasianparent dari awal kehamilan sehingga kini. Tersangat berguna utk bakal ibu seterusnya. Due date saya tak lama lagi 10/3 nanti.😍 Done follow instagram @theasianparent_my @tungbayee Instagram saya @nslwasalim

Jawapan yang tepat ialah No. 6 ✨🎉 Semoga berpeluang memenangi Produk Berpantang dari Tungbayee dan boleh digunakan waktu berpantang nanti 🥰 Terima kasih @theasianparent_my @tungbayee bagi bakal2 mommies peluang untuk menang produk berpantang! Goodluck mommies2! Done follow kedua-dua instagram @theasianparent_my @tungbayee Moga ada tersepit rezeki saya untuk menang 🙏🏻🌸🌼

Bayangan yang tepat adalah No. 6. Done follow akaun instagram @theasianparent_my dan @tungbayee serta kongsikan jawapan di ruangan komen post terbaru @theasianparent_my Semoga ada rezeki untuk saya dan anak pertama yang bakal lahir ni. Apps ni sangat membantu sepanjang kehamilan pertama saya ni. Terima kasih @theasianparent_my 🥰🥰❤️ Akaun Instagram: @fynrusli

Bayangan yang tepat ada di nombor 6 😍 Done follow akaun instagram @theasianparent_my dan @tungbayee serta kongsikan jawapan di ruangan komen post terbaru @theasianparent_my ✅ Semoga ada rezeki untuk saya dan baby yang bakal dilahirkan pada bulan Julai nanti. InsyaAllah Aamiin. Terima kasih 🥰 Instagram saya @amirahrossman ❤️

Bismillah 🤲🏻 Jawapan bayangan yang tepat bagi produk berpantang dari tungbayee adalah nombor 6 Done follow akaun Instagram @theasianparent_my dan @tungbayee serta kongsikan jawapan di ruangan komen post terbaru @theasianparent_my Semoga ada rezeki untuk saya dan baby saya. Allah Aamin. Terima kasih Instagram saya @twelveejunee

Bayangan tepat ada di no 6 . done follow account instagram @tungbayee dan @theasianparents_🥰 . semoga diberikan rezeki ntuk anak saya yang sulung ni aminn🤲🏻❤️! terima kasih asianparent kerana selalu memberi ilmu pengetahuan yang baharu untuk bakal-bakal ibu ❤️! account instagram saya bernama :itssnurull._