Jom Menang Baucar RM100 dari Tungbayee!

Perhatian Mommies! Kami mencari 10 pengguna bertuah untuk bawa pulang baucar sejumlah RM100 dari Tungbayee! Sertai di sini:

Jom Menang Baucar RM100 dari Tungbayee!
410 Balas

Assalamualaikum , saya Nur Afeeya Emelda. First mommies. Perkataan " Tungbayee " yang saya temukan disitu hanyalah " 6 perkataan " . Actually, saya tak pernah join mana-mana peraduan tetapi tadi saya buka apps " the asian parents " ni dengan bertujuan untuk melihat baby. Ini kerana hanya dengan tengok dalam apps ni memudahkan saya tahu pembesaran baby saya walaupun saya tahu ia tidaklah cun dengan yang sebenarnya. tapi dengan cara tengok di apps ni boleh lah buat saya merasa & memerhatikan pembesaran baby saya besar mana. Juga , apps ni banyak memberi saya info yang sy tidak tahu apalagi untuk saya yang first mommies ni. banyak yang saya perlu belajar dan baca dari info yang diberikan. menang atau tidak itu adalah rezeki masing masing. saya menyertai peraduan ini sebenarnya disebabkan terbuka hati mahu menyertai padahal tak tengok pn prizes apa semua. Jadi untuk mommies apalagi yg first mommies boleh lah install apps ni kerana apps ni sememangnya berguna untuk kami. Teruskan menambah & memberi ilmu yang berguna & memanfaatkan ya 💪🏻🫶🏻 And untuk apps " Tungbayee " , haa banyak sangat ilmu berkaitan dengan pantang & seangkatan dengan nya contohnya seperti untuk mendidik masyarakat bahawa pantang adalah sesuatu yang perlu diambil serius & mudah untuk dilakukan. Sangat sangat berguna & berbaloi . Disini saya sertakan gambar tungbayee yang sy cari & sedikit gambar baby melalui apps ini. ❤️ #Theasianparentappsisthebest #Tungbayeeappsisthebesttoo

Assalamualaikum dan hi...Nama saya naziha...Terdapat '6 perkataan tungbayee' yang telah saya temui pada kuiz silangkata diatas. Untuk pengetahuan, saya telah menggunakan aplikasi @theasianparent sejak dari anak first lagi pada tahun 2020. Sekarang saya sudah hamil anak kedua pula dan saya memilih @theasianparent sebagai tempat saya menimba ilmu sebagai ibu..aplikasi ini banyak membantu saya sejak dari awal kehamilan sehingga berjaya menjadi parent yang berpengetahuan dan berpengalaman dalam mendidik anak anak. Selain itu, aplikasi ini mengajar saya untuk menguruskan emosi diri sebagai ibu dan menghadapi anak anak yang pelbagai kerenah dengan lebih tenang. Perkongsian pengalaman daripada ibu lain di dalam aplikasi ini juga banyak membantu saya sejak awal kehamilan dan sehingga anak membesar dengan baik. Saya berharap aplikasi ini akan terus kekal berkongsi ilmu dan kemudahan untuk bakal ibu untuk selamanya. Saya akan terus support menggunakan @theasianparent. Terima kasih TUNGBAYEE dan Theasianparent kerana bekerjasama dalam mengadakan peraduan yang sangat bermakna dan menyeronokkan ini kepada kami sebagai ibubapa.

Assalamualaikum & salam sejahtera. Terdapat 6 perkataan TUNGBAYEE yang tertera dalam kuiz silang kata dibawah. Aplikasi @theasianparent banyak membantu saya dari mengandung anak pertama, sepanjang kehamilan, bersalin, penyusuan dan sekarang anak kedua. Banyak informasi yang saya peroleh dalam aplikasi ini. Semuanya di hujung jari, hanya buat carian di ruamg carian dan informasi pasti ada dari ibu-ibu berpengalaman serta artikel-artikel yang disediakan khas oleh pihak theasianparent ini. Tanpa aplikasi ini mungkin saya akan terkapai-kapai mencari informasi yang tepat berkenaan kehamilan dan pengurusan bayi serta kanak-kanak. Saya banyak menyertai peraduan dalam aplikasi ini namun belum ada rezeki saya untuk menang, saya berharap agar kali ini ada peluang untuk saya sebelum bersalin anak kedua tidak lama lagi.

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera Terdapat 6 perkataan #tungbayee di dalam silang kata ini. Alhamdulillah terima kasih #TheAsianParent menjadi tempat rujukan pertama saya . Dari anak pertama kedua dua2nya tiada rezeki keguguran dan Alhamdulillah yg ketiga rezeki sihat semasa dan selepas bersalin , diminta doa sihat selamanya utk semua anak2 dan ibu bapa dalam ni Aamin Ya Mujib. Setiap kali hamil saya akan masuk sini utk tengok apa perlu dilakukan jika berlaku sesuatu. Byk pengalaman pahit manis dengan #TheAsianParent. Loveee sangat😍😍Thankyousomuch💖💖 For Tungbayeee , saya pergi page ig u guys sangat menarikkkk banyak info yang kite boleh dapat terutama utk ibu lepas bersalin. Keep it up👍🏻🫶🏻 Done follow both of u 🫰🏻🫰🏻

Hai salam sejahtera & assalammualaikum. Jawapan diberi ada 6 perkataan dalam gambar tersebut. Ini pertama kali saya join kontes daripada theAsianparent, kerana baru mengetahui melalui aplikasi facebook. Terima kasih diucapkan kepada theAsianparent sebab membekalkan lebih pengetahuan kepada semua ibu2 termasuk saya yang baru menjadi ibu. Permulaanya untuk menjaga si kecik agak mencabar kerana banyak ilmu yang kurang tetapi dengan adanya app theAsianparents sangat lah membantu. Dengan komuniti ibu2 disini juga lah dapat saya menyelesaikan beberapa masalah yang say kurang arif berkaitan si kecil. Apps yang sangat berguna untu ibu2 newbiess . Saya da follow akaun instagram @theasianparent_my & @tungbayee Semoga ada rezeki saya disini.

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera Terdapat 6 perkataan #tungbayee di dalam silang kata ini. Alhamdulillah terima kasih #TheAsianParent menjadi tempat rujukan pertama saya . Dari anak pertama kedua dua2nya tiada rezeki keguguran dan Alhamdulillah yg ketiga rezeki sihat semasa dan selepas bersalin diminta doa sihat selamanya. Setiap kali hamil saya akan masuk sini utk tengok apa perlu dilakukan jika berlaku sesuatu. Byk pengalaman pahit manis dengan #TheAsianParent. Loveee sangat😍😍Thankyousomuch💖💖 For Tungbayeee , saya pergi page ig u guys sangat menarikkkk banyak info yang kite boleh dapat terutama utk ibu lepas bersalin. Keep it up👍🏻🫶🏻 Done follow both of u 🫰🏻🫰🏻

Hi mommies! Saya menjumpai 6 perkataan Tungbayee pads silangksta di atas. Semoga ada rezeki saya nanti! Saya sudah membeli set lengkap berpantang dan set tanam uri Tungbayee semasa di baby Expo Midvalley Southkey JB baru-baru ini. Tak sabar untuk menggunakannya! Semoga ada rezeki saya nanti untuk memenangi baucar bernilai RM100 😍 Saya jarang bertuah jika masuk pertandingan, jadi saya berharap kali ni bertuah untuk memenangi voucher ini. Moga ada rezeki untuk baby ❤️ #TheAsianParent dan #Tungbayee sudah saya follow di Instagram dan banyak ilmu yang menarik saya dapati. Terima kasih atas ilmu yang bermanfaat. Akan saya guna sebaik mungkin semasa mengandung dan selepas melahirkan bayi nanti 😘

Assalam dan Hi Jury 😊 Jawapan kepada soalan “Temukan Perkataan Tungbayee” adalah 6 perkataan . Terima kasih @theasianparent yang banyak membantu saya sejak anak pertama yang kini usia nya sudah 8 tahun . Sejak mengenali @theasianparent melalui website dan kini beralih ke apps , ia amat memudahkan saya untuk pantau perkembangan anak2 saya . Banyak ilmu dan nasihat yang saya dapat dan pelajari selain maklumat nya yang sahih lagi percuma dalam memahami dan menjaga mereka. Terima kasih sangat sangat atas ilmu yang diberi. Terima kasih kepada #Tungbayee juga yang murah hati menawarkan peraduan dengan hadiah yang lumayan. Insha Allah ada rezeki tak ke mana . Aminnn 🫰🏻😊

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera :) Saya dapat menjumpai 6 perkataan #TUNGBAYEE di dalam silang kata ini 😃 Alhamdulillah, terima kasih @theasiaparent menjadi tempat rujukan yang pertama semasa saya sedang mengandung anak pertama.The Asian Parent sangat membantu bagi ibu2 yang hamil bagi kali pertama kerana di sini terdapat pelbagai ilmu yang mudah didapati. Setiap kali ingin tahu tentang kehamilan saya akan masuk sini utk tengok apa perlu dilakukan jika berlaku sesuatu. Byk ilmu yang berguna di dalam ini #TheAsianParent. Doakan saya dpermudahkan urusan bersalin nanti😘 Semoga dpermudah urusan semua mommy2 di sini😘 Tungbayee💕🥰

Bismillahirrahmanirahim Ada 6 perkataan #tungbayee dalam silang kata diatas. Alhamdulillah dengan adanya aplikasi @theasianparent sangat membantu untuk terutamanya saya yang pertama kali menjadi seorang ibu dan mengikuti pemakanan serta perkembangan bayi setiap minggu. Ia sangat membantu saya supaya tidak terlepas pandang dengan perkembangan bayi. Dengan @tungbayee saya mengenali produk ini melalui @theasianparent yang memudahkan urusan ibu-ibu di luar sana terutamanya pertama kali menjadi seorang ibu. Terima kasih @theasianparent! Saya telah follow kedua-dua instagram @theasianparent dan @tungbayee. Semoga ada rezeki saya.