PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Untuk 10 Pemenang!

Anda bakal bersalin tidak lama lagi? Atau anda baru sahaja melahirkan? Nak tak produk berpantang PERCUMA? Jom, sertai peraduan mudah ini dan bawa pulang set berpantang dari Tungbayee bernilai RM109! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/produk-berpantang-dari-tungbayee-untuk-dimenangi/1823

PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Untuk 10 Pemenang!
252 Balas

Bayangan yang tepat semestinya: C 🌼🌸 Semoga berpeluang berpantang dengan produk Tungbayee. Moga terselit rezeki saya as first time mom untuk menang. Terima kasih The Asian Parent dan Tungbayee bagi peluang untuk mommies sertai contest2 menarik! Done follow kedua-dua instagram @theasianparent_my dan @tungbayee. Jawapan sudahpun dinyatakan di post instagram. Done kesemua step yang dinyatakan. Goodluck mommies semua! Instagram saya: @aimiedalia

Hello @tungbayee & @theasianparent_my Setelah saya membuat pemerhatian,saya dengan yakinnya menjawap Jawapan yang tepat ialah C ✨️💯 Semoga dengan jawapan saya ini,saya dapat memenangi product set berpantang ini & semoga urusan berpantang saya dipermudahkan & diberikan kesenangan dengan adanya set berpantang Tungbayee ini 🤲🏻💗 Bismillahitawakaltu 🤲🏻🤲🏻 Instagram:: nizzahnanaalz

Bayangan yang tepat ialah : C Semoga ada rezeki untuk saya memenangi rangkaian produk Tungbayee yang dapat saya manfaatkan untuk berpantang nanti pada bulan April 2023. Sekiranya sesuai saya boleh terus menggunakan produk Tungbayee. Terima kasih banyak The Asian Parent dan Tungbayee untuk contest-contest yang menarik 😍 Instagram : Stayathomeeeeefml

Semestinya C adalah jawapan yang paling tepat sekali untuk gambar yang ditunjukkan.. ✨ Done like and follow post @theasianparent_my @tungbayee untuk sertai contest-contest yang menarik pada masa akan datang! 🥰 Hopefully ada rezeki saya kali ini berpantang dengan @tungbayee.. Amiin Yarabbal A'lamiin 🤲🏽 Instagram : mspijajaa

Bayangan yang tepat ialah C 😍 Done follow akaun instagram @theasianparent_my dan @tungbayee serta kongsikan jawapan di ruangan komen post terbaru @theasianparent_my ✅ Semoga ada rezeki untuk saya dan baby yang bakal dilahirkan pada bulan Julai nanti. InsyaAllah Aamiin. Terima kasih 🥰 Instagram saya @amirahrossman ❤️

Assalamualaikum, Bismillah 🥰 Mungkin ni jawapan yang tepat hehe. Jawapannya C bukan? 🥰 Saya first mom, saya tertarik dengan Tungbayee sebab buat contest mcm ni & sambil sambil tu boleh belajar kenal barang barangan berpantang 🥰🥰 Terima kasih Tungbayee, semoga ada rezeki saya & baby menang contest ni 🥰🥰

Bayangan yang tepat adalah C. Semoga ada rezeki untuk anak saya yang bakal lahir pada Mac ini. Tungbayee semestinya produk yang sangat bagus dan mementingkan kesihatan serta kebaikan untuk ibu-ibu berpantang dan bayi. Done sertai & follow @theasianparent_my @tungbayee instagram : @jannahomar92

Alhamdulillah done follow @theasianparent_my & @tungbayee.. Pembayang bagi gambar tersebut adalah C.. Saya yakin dan pasti 100%.. Semoga ada rezeki buat saya yg bakal jadi mom x lama lgi ❤️ Terima kasih @theasianparent_my & @tungbayee ACC INSTAGRAM : mekwa23_

Done follow ig @theasianparent_my & @tungbayee Jawapan bayang yang tepat : C Semoga ada rezeki saya untuk memenangi produk berpantang dari Tungbayee ini. Semoga dengan adanya produk tersebut dapat membantu saya semasa berpantang nanti. Instagram : nurfazlin_96

Jawapan nya adalah c saya nak menang please ! saya nak menang... terima Kasih THEASIANPARENT kerana selalu berkongsi giveaway dan selalu berkongsi ilmu terutama sekali yang takda pengalaman ...Sebab THEASIANPARENT saya dapat banyak belajar menjadi seorang ibu..