Do you know your partner's logins and passwords?
Voice your Opinion
Yes
No

5501 respon

18 Balas

Saya tahu tapi tu pon sebab suami beritahu...dia beritahu segala passward dia online ka,passward card bank, komputer,handphone, dan segala details apa yg dia ada l..tpi saya xminta pon..dia sendiri beritahu...katanya kalau apa2 jadi at dia nanti bawa keluar itu ini,aset yg dia ada,insurance claim ke apa ka di situ sana sini dan sebagainya utk kelansungan hidup saya dan anak2..alhamdulillah...

4y ago

Tapi masalahnya saya xpernah nk igt..smpai dia geram sbb kne bgitahu byk kali.. kadg2 dia bgi card minta keluarkan duit pon saya xigt pincode nya...dia yg naik geram...tapi jgn harapkan suami semua awak2 walau mcm mana pon kita perempuan kena ada aset sendiri,simpanan sendiri,duit sendiri...saya ada mcm mana yg suami ada sbb xboleh kita bergantung harap pada suami semata2 ya...

kena tau jugak, ape2 hal nanti tak pnjg umur ke sapa tau.. (tak mintak cuma berjaga) camna nak kuarkan duit sume.. kita isteri kena pantas keluarkan dlu duit utk urus jenazah.. kalau tak kena block nak pakai duit sapa?

No secrets..sbb bab pasword ni msti kna tau smua..cntohlah in emergency case isteri or suami mninggal..pasword kna tahu..

Tau coz sy ni dh mcm secretary die... Nk buat online banking, beli tiket flight, shopping online, smua saya yg buat...

Mestilah tahu walaupun tak nak tahu, kena paksa tahu. Nak buka phone pun kena ada finger print Kita sekali.

No, dia guna fingerprint je untuk unlock devices. Silap2 dia pun tak ingat password dia 🤣🤣🤣

x tahu..sbb xpenah buka pon fon suami..tp anak² tahu,sbb anak² suka main game dlm fon ayah😁✌

Tau..n husben bgtw😂😂✌xpyh mintk..dia trus bg smua pasword..

Tahu.. tapi tak berapa ingat. 😅

No secrets bet. Me and my hubby.