Kira, Jawab & Menang!

Hi Parents! Siapa yang tidak berpeluang untuk memenangi hadiah dari Applecrumby bulan lepas boleh cuba sekali lagi untuk bulan ini ya! Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Sebelum anda menyertai, sila pastikan anda register dulu di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang/1744?lng=en Kontest bermula dari 7/12/2022 - 20/12/2022, 11.59pm. Semoga berjaya!

Kira, Jawab & Menang!
397 Balas

👶19 pcs APPLECRUMBY DESIGNER DIAPERS.. Yeay!!🤰 Done follow ig juga! This is my first pregnancy. I really hope i win this!! And since its my first, of course i never tried this diapers. However the design of the packaging really attractive and outstanding, makes me feel like i need to have this for my baby!!! 😍😍😍And of course, since the material itself from natural ingredients😲, i believe this diapers will make my baby comfortable and can avoid nappy rash!! Awesome right!!! 💃💃💃 So please², give me a chance to win this 😍and im sure i gonna repeat ordering this diapers for my baby!! 👶😘.. Thanks in advance!!! Muahh muahh muahh!! ❤️❤️❤️

19 PCS APPLECRUMBY DESIGNER DIAPER!!! Already followed Applecrumby and theAsianparent on Instagram 🎉 Already stock up Applecrumby Extra Thick Baby Wipes 80s x 24 packs for my incoming baby February 2023. But the diaper is not yet. I love to stock up Applecrumby Products because it has long expiry date, it is 3 years for wet tissues and 5 years for diapers from manufacturing date!! No need to worry it's got expired😆🥳 I hope to win, so i will always be satisfied to see Applecrumby's products arranged on my storage cabinets ☺️❤️

✅ 19 pcs of Applecrumby design diaper ✅Done follow ig Applecrumbly 😍 😀Semoga ada rezeki anak saya untuk menang peraduan ini 🥰 💕Tak pernah cuba lagi jenama ini tapi saya dapat tahu yang pamper lembut, chlorine free, 100% natural, tahan selama 12jam, nipis dan memang sesuai untuk baby. Serapan yang baik sampai baby pun tak ada ruam 😍 Memang sesuai untuk baby 👍 Anak pertama masih lagi dalam proses mencari pamper yang terbaik untuk anak saya 😍 🥰Anak selesa ummi pun bahagia 🥰 #firstchild #applecrumbly #theasianparent #pampers

JAWAPAN : 19 keping pampers Applecrumby Designer Diaper di dalam gambar di atas 🥰 Saya sudah lama follow instagram Applecrumby & theAsianparent ♥️ Sekarang saya sedang hamil anak pertama kami 👶🏻 Saya berharap dapat menang contest ni teringin nak cuba untuk bakal baby kami yang akan lahir pada bulan Feb 2023 nanti 😍 Packaging Applecrumby sangat menarik & sangat eklusif seperti diapernya 😘 Ramai kawan & keluarga saya suggest untuk guna brand Applecrumby sangat bagus untuk baby. Semoga ada rezeki anak saya dalam perut ni 🤲🏻

Done follow : ig APPLECRUMBY Soalan :Ada berapa pampers APPLECRUMBY DESIGNER DIAPER jwpan: 🎀19 Pampers APPLECRUMBY 🎀 Semoga ada rezeki si kecil sy yg tersyg ❤️❤️ Pampers Applecrumby ni diperbuat daripada bahan semulajadi berasaskan tumbuhan.Ianya lampin premium dengan penyerapan segala kelembapam selama 12 jam .Lampin ini rekaan teksturnya bebas klorin seperti wangian, losyen dan lateks demi memberi keselesaan dan rawatan terbaik bagi kulit bayi. #firstchild #tqtheasianparent #tqApplecrumby

My answer is: 19 Pampers Applecrumby Designer Diaper🤍 Already follow instagram applecrumby.official & theasianparent_my Great diaper, this is the premium brand among all the listed brands. It can last for more than 10 hours, so your baby can sleep through the night without needing to change. The material is soft, so your baby is going to feel comfortable wearing it; it is the most comfortable among all the brands shown here, really premium quality stuff. It is the most expensive diaper though. very recommended🤍

Jawapan: 20 keping pampers Applecrumby Designer Diaper.. Saya pernah menggunakan diaper Applecrumby kepada anak saya semasa anak saya masih 'newborn', ianya merupakan hadiah dari kawan. Memang terbaik sangat , lembut pada kulit anak saya dan tidak menyebabkan iritasi. Semoga ada rezeki anak saya Nur Fathiya Zahrah yang akan masuk umur setahun pada 22/12/2022 ni. Lagi pula, anak saya akan bertukar kepada saiz L tidak lama lagi. Semoga terselit rezeki anak saya untuk mencuba Applecrumby Designer Diaper ini pula.

Done follow : ig APPLECRUMBY Soalan :Ada berapa pampers APPLECRUMBY DESIGNER DIAPER jwpan: 🎀19 Pampers APPLECRUMBY 🎀 Semoga ada rezeki si kecil sy yg tersyg ❤️❤️ Pampers Applecrumby ni diperbuat daripada bahan semulajadi berasaskan tumbuhan.Ianya lampin premium dengan penyerapan segala kelembapam selama 12 jam .Lampin ini rekaan teksturnya bebas klorin seperti wangian, losyen dan lateks demi memberi keselesaan dan rawatan terbaik bagi kulit bayi. #firstchild #tqtheasianparent #tqApplecrumby