Kira, Jawab & Menang!

Hi Parents! Siapa yang tidak berpeluang untuk memenangi hadiah dari Applecrumby bulan lepas boleh cuba sekali lagi untuk bulan ini ya! Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Sebelum anda menyertai, sila pastikan anda register dulu di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang/1744?lng=en Kontest bermula dari 7/12/2022 - 20/12/2022, 11.59pm. Semoga berjaya!

Kira, Jawab & Menang!
397 Balas

✅ 19 pcs of Applecrumby design diaper ✅Done follow ig Applecrumbly 😍 😀Semoga ada rezeki anak saya untuk menang peraduan ini 🥰 💕Tak pernah cuba lagi jenama ini tapi saya dapat tahu yang pamper lembut, chlorine free, 100% natural, tahan selama 12jam, nipis dan memang sesuai untuk baby. Serapan yang baik sampai baby pun tak ada ruam 😍 Memang sesuai untuk baby 👍 Anak pertama masih lagi dalam proses mencari pamper yang terbaik untuk anak saya 😍 🥰Anak selesa ummi pun bahagia 🥰 #firstchild #applecrumbly #theasianparent #pampers