Kira, Jawab & Menang!

Hi Parents! Siapa yang tidak berpeluang untuk memenangi hadiah dari Applecrumby bulan lepas boleh cuba sekali lagi untuk bulan ini ya! Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Sebelum anda menyertai, sila pastikan anda register dulu di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang/1744?lng=en Kontest bermula dari 7/12/2022 - 20/12/2022, 11.59pm. Semoga berjaya!

Kira, Jawab & Menang!
397 Balas

Done follow : ig APPLECRUMBY Soalan :Ada berapa pampers APPLECRUMBY DESIGNER DIAPER jwpan: 🎀19 Pampers APPLECRUMBY 🎀 Semoga ada rezeki si kecil sy yg tersyg ❤️❤️ Pampers Applecrumby ni diperbuat daripada bahan semulajadi berasaskan tumbuhan.Ianya lampin premium dengan penyerapan segala kelembapam selama 12 jam .Lampin ini rekaan teksturnya bebas klorin seperti wangian, losyen dan lateks demi memberi keselesaan dan rawatan terbaik bagi kulit bayi. #firstchild #tqtheasianparent #tqApplecrumby