Pantang

Pantang rumah mak vs rumah mak mertua. Boleh tak share mcm mana pengalaman berpantang dgn mak mertua? And nak tanya kita sebagai isteri ada hak kan nak tentukan nak pantang kat mana? ? sy nak sangat pantang kat rumah mak sendiri. Sbb mak sendiri lebih faham sy. Tapi mak mertua beria ria suruh sy pantang kat rumah dia ??

21 Balas

klo cya mana² sja tempat berpantang yg pnting suami main peranan....kira nak berpantang dkt mertua sbp ruma xbrtingkat tpi klo nk cek baby ssh sikit la sbp kmi ada moto je nak ada pun mnumpang dkt saudara laki ja....klo brpantang tmpt mak sendiri ruma bertingkat bilik kat bawa 2 ja dn mmng bilik kami dekat atas dn klo brpntang 2 orng sekali gus mak jaga sbp cya dngn ipar sama due 1 minggu lebih ja pla jarak bersalin kami lain lagi cucu pertama mak kdng nak kena jaga kjp😂so mna2 je la klo laki bwA brpantang dkt mertua oky je dngn mak pun ok....