Pantang

Pantang rumah mak vs rumah mak mertua. Boleh tak share mcm mana pengalaman berpantang dgn mak mertua? And nak tanya kita sebagai isteri ada hak kan nak tentukan nak pantang kat mana? ? sy nak sangat pantang kat rumah mak sendiri. Sbb mak sendiri lebih faham sy. Tapi mak mertua beria ria suruh sy pantang kat rumah dia ??

21 Balas

Saya pntang dengan mak sendiri.. lebih faham sbb kite kn anknye...hbgn dgn mil ok sje cuma rasa cara mkn pntg dy org berlainan skit,saya takut x blh follow..jadi saya pilih mak sndri ,suami plak x kisah..dy pun banyak lebihkn mak saya utk jaga wife n pntau baby kami berbanding maknya sendiri😌.