Pantang kat mana?

Pantang dengan mak sendiri ke mak mertua?

218 Balas

Masa first pregnant - rumah parents sendiri..segan nak berpantang kat rumah mertua nanti nak minta tolong pun rasa bersalah je..😂 Second pregnant - rumah sendiri, panggil confinement lady stay 2 minggu. Beza sangat pengalaman untuk kedua-dua ni. Rumah sendiri lagi best sebab kita lebih selesa yelah rumah kita kan. Nak buat apa pun rasa bebas hehe

2y ago

betul2 lps ni sy tknk dah minta mak ke atau mak mertua. sy tknk depa kongkong dan ungkit bila tk kena