Pantang kat mana?

Pantang dengan mak sendiri ke mak mertua?

218 Balas

Alhamdulillah, dikurniakan mak mertua yg baik dan penyayang.. Ank 1st pantang rumah mertua, dlayan sperti ratu.. Mkn mnum dhidangkan, pkaian baby pkaian ibu baby sume mak mertua bsuhkan dan klu boleh nk dmandikan tp sy segan.. Sy nk cuci pinggan yg sy guna sbiji pn dia xbg.. Sy xdpt berpantang rumah mak sndiri sbb adik sy pn bersalin, mak jaga adik..

2y ago

bagus mak mertua sy cmtu. tp sy sedih die marah naik angin dan ungkit bila nk hantar anak ke pengasuh. mcm sy tk blh nk tentukan cara hidup nk bela anak sendiri cmne. siapa nk jaga pon die yg tentukan kdg rasa sedih geram semua ada. tp sy masih layan die dgn baik. sy betul2 nk kuar rumah cepat dr sini